Alles van De Baronie
Bekijk de agenda
< augustus 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
1
2
3
4
5
32
6
7
8
9
10
11
12
33
13
14
15
16
17
18
19
34
20
21
22
23
24
25
26
35
27
28
29
30
31
 
 

Koop LokaalAdresgegevens
Alphen-Chaam

Een leefbare dorpskern, ja toch

Hoe houden we onze dorpskernen leefbaar? Een goede plek voor zowel jong en oud. Naast een actief verenigingsleven en culturelen activiteiten is een breed winkelaanbod van groot belang. Steun uw lokale ondernemer, zodat het bruist in het dorp.

Internet wordt nog te vaak als een bedreiging gezien, maar gelukkig komen ook lokale ondernemers er achter dat het juist een kans is en omarmen het betrekkelijk nieuwe medium. Je ziet steeds meer ondernemers die internet en het social media inzetten om zichtbaar te zijn voor een groot publiek. Het bereik gaat zelfs over de dorpsgrenzen heen. Voor succes is het wel van belang een goed marketing en communicatie te hebben.

Het concept van www.allesvan.nl speelt hierop in. Zo brengt www.alphen-chaam.allesvan.nl en www.baarle-nassau.allesvan.nl al het lokale nieuws en informatie. Hierdoor is het voor u als ondernemer van belang hier niet te ontbreken. Het snelle medium biedt mogelijkheden voor het lanceren van gerichte acties via www.allesvan.nl. Naast het onder de aandacht brengen van uw onderneming en mogelijke acties leiden wij uw geinteresseerde bezoeker door naar uw website. Ook wanneer je nog niet over een website beschikt ben je toch op internet aanwezig met een bedrijfspresentatie. Mensen die op zoek zijn naar uw diensten en/of produkten zullen u sneller vinden via de zoekmachine's, zoals bijvoorbeeld Google.

Meten is weten, in de reclame wereld altijd lastig geweest, Hoeveel response heeft die advertentie die nu bij het oud papier ligt opgeleverd? Met het concept van Allesvan.nl is dit meetbaar. Hoe druk worden presentaties, pagina's en acties bezocht en door wie. Met deze gegevens kunt u uw strategie aanpassen. En u bent 7 dagen per week, 24 uur per dag zichtbaar.

Het concept van www.allesvan.nl heeft in andere gebieden inmiddels aangetoond dat het werkt. De lokale sites kunnen rekenen op meer dan 3.000 bezoekers per dag. Ook u kunt niet ongezien blijven.

Laden...

Neem vrijblijvend contact op over de advertentiemogelijkheden, een bedrijfspresentatie of wat internet voor u kan doen.


« terug


Winkelcentra - Winkels