Alles van De Baronie
Bekijk de agenda
< september 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
 
1
2
36
3
4
5
6
7
8
9
37
10
11
12
13
14
15
16
38
17
18
19
20
21
22
23
39
24
25
26
27
28
29
30

HOOM zoekt vrijwilligers!

HOOM zoekt vrijwilligers!
Geplaatst 16 juli 2014

Ben je net afgestudeerd, (langdurig) werkloos of gaat u (bijna) met pensioen?

Wil je iets goed doen voor een ander, actief blijven of je vrije tijd een nieuwe invulling geven? Wil je kennis en ervaring opdoen of juist doen waar je goed in bent? Dan is vrijwilligerswerk bij HOOM wellicht iets voor jou.

HOOM staat voor Hulp en Ondersteuning op Maat en is er voor iedereen die in zijn of haar thuissituatie hulp en zorg nodig heeft. Of juist die hulp gééft. Daarvoor zijn hoofd, hart en handen van vrijwilligers onmisbaar. HOOM is de verbindende schakel tussen hulpvraag en vrijwilligersinzet.
Met name voor onze cliënten in Galder, zoeken wij zorgzame en ondernemende vrijwilligers. Maar ook in andere kernen van de gemeente Alphen-Chaam hebben we regelmatig aanvragen voor vrijwilligers.

Vrijwilligers bij HOOM doen uiteenlopend werk, zoals bij iemand langs gaan voor een praatje, samen een boodschap doen, gaan wandelen of een andere activiteit ondernemen. Of je helpt bijvoorbeeld iemand die psychisch kwetsbaar is, zijn leven weer op de rails te krijgen en te houden.
Bij HOOM kun je kiezen welke activiteiten bij jou passen. Je kunt op jouw eigen wijze iets bijzonders voor de ander betekenen en je krijgt er veel voor terug. De consulente van HOOM zoekt samen met jou naar een passende match. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en krijg je de gelegenheid tot scholing en het bijwonen van themabijeenkomsten. De onkosten die je maakt krijg je vergoed en HOOM zorgt voor een WA- en ongevallenverzekering.

Van vrijwilligers verwachten wij geen speciale deskundigheid. Wel vragen we respect en affiniteit met mensen in een kwetsbare positie. De tijden zijn flexibel in te delen. Overdag, maar eventueel ook in de avonduren of in het weekend kun je iets voor een ander betekenen.

Wil je werken in een betrokken en actieve vrijwilligerspoule of wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij HOOM? Dan kunt u contact opnemen met de consulente van HOOM in de gemeente Alphen-Chaam: Jettie van Agtmaal. Zij verteld je graag meer over de mogelijkheden.
M: 06 28083540
E: jvanagtmaal@hoomondersteuning.nl

Wil je meer weten over HOOM, bezoek dan de website www.hoomondersteuning.nl, of volg HOOM op Twitter en Facebook.

 


Meer informatie | website HOOM

« terug

Staal Makelaars specialist in onroerendgoed buitengebied
Bouwkundig buro Richard van der Velden bv
Kapster aan huis Stephanie Hairfashion
De Dames Heeren
De Opstap Bus Alphen-Chaam
Betonvlechtwerk NBS Staalhandel